Feelgood Bakery Kernebrød mel-mix, 365 g

50 DKK

SHOP HER

Vores signaturbrød med 7 forskellige frø og kerner, er et brød der får din mave og smagsløg til at danse en lille 'hurra'-dans. Du får oplevelsen af at spise et rigtig godt brød - uanset om du har problemer med hvede og gluten eller ej. Det er et brød, der lægger sig op ad de danske brødtraditioner med forkærlighed for det grove frokostbrød. Det indeholder blandt andet chia, quinoa, græskar og solsikke, og resultatet er et saftigt brød spækket med smag. Det er fri for æg, soya og mælk. Kan også formes til boller - perfekt til madpakken.

En af de ingredienser, der gør vores brød helt specielt, er sorghum-mel. Vores sorghum-mel er forarbejdet på en traditionel stenmølle. Denne proces forhindrer nedbrydning af varmesensitive vitaminer og næringsstoffer. Resultatet er en meget velsmagende naturlig glutenfri meltype rig på fibre, aminosyrer og essentielle olier fra sorghumfrøets kim og skaldele.

Blandingen bliver leveret med udførlige bageinstrukser.

 

Feelgood Bakery Kernebrød, 365 gr. (1 brød) 

Ingredienser:  Sorghummel *(certificeret glutenfri), majsstivelse*, hørfrø*, solsikkekerner*, fuldkorns rismel*, quinoa*, græskarkerner*, chiafrø*, sesamfrø*, blå birkes*, tørgær (glutenfri), 
psylliumskaller*, xanthangummi*.

Alt markeret med * er økologisk

 

 

Feelgood Bakery / Prs Charlottes Gade 41 / 2200 Kbh N 

hello@feelgoodbakery.dk / tel: +45 4223 1071                  

Alle billeder og opskrifter  tilhører Feelgood Bakery

Cvr: 36483075